PERHATIAN SEMUA!!!!!!!!!!

LOVELY_CRAFT AKAN DITUTUP BUAT SEMENTARA
WAKTU SEHINGGA DI BERITAHU KELAK...THANKS YA..

tadaaaaa...

Attention please..

Penghantaran tuk item yg sedia ade akan di buat setiap hari..
wat payment ari ni sok nini pos trus..


Tuk order yg di tempah..
nini akn wat penghantaran seminggu selepas payment di buat n
depends pade jumlah order korang..

Salam To All my Customer & Yang Visit My Blog..

Hy all...sory ek lame nini xupdate blog ni..so busy..al maklum lah kan..next week nini lapor diri kat tempat keje baru so nk kne settle kan semua keje kat cni..di sebbkan de yang tnya nini barang2 lelong tu de lagi x??semua barang lelong tu dah hbs sebenarnya..so, kat cni nini nak wat pengumumna ckit..pade sape2 yang berminat ngan barang2 lelong 2..u all ckp je nk barang pe..nanti nini akan wat yang baru pade harge lelong k...

Monday, September 27, 2010

Order Atin UPM


RM 5.00 - Hp Case
RM 2.00 - Hp strap

tema yang di pilih adalah hitam putih..
so nini wat yang ni..
hope cousin atin puas hati k..

Berminat x?? pe lagi..sms or emel me k..

nini_craft@yahoo.com
017-9285064

2 comments: