PERHATIAN SEMUA!!!!!!!!!!

LOVELY_CRAFT AKAN DITUTUP BUAT SEMENTARA
WAKTU SEHINGGA DI BERITAHU KELAK...THANKS YA..

tadaaaaa...

Attention please..

Penghantaran tuk item yg sedia ade akan di buat setiap hari..
wat payment ari ni sok nini pos trus..


Tuk order yg di tempah..
nini akn wat penghantaran seminggu selepas payment di buat n
depends pade jumlah order korang..

Salam To All my Customer & Yang Visit My Blog..

Hy all...sory ek lame nini xupdate blog ni..so busy..al maklum lah kan..next week nini lapor diri kat tempat keje baru so nk kne settle kan semua keje kat cni..di sebbkan de yang tnya nini barang2 lelong tu de lagi x??semua barang lelong tu dah hbs sebenarnya..so, kat cni nini nak wat pengumumna ckit..pade sape2 yang berminat ngan barang2 lelong 2..u all ckp je nk barang pe..nanti nini akan wat yang baru pade harge lelong k...

Wednesday, July 28, 2010

kerm's craft giveaway

1st time joint giveaway..thanks to cik kerms yang izinkan nini joint this GA..

lau dapat ni best gak...hehehe

1 comment:

  1. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete